Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5122O masina de spalat nu este un moft, ci o reala necesitate in zilele moderne. Orice casa trebuie sa se bucure de confortul pe care il ofera un astfel de electrocasnic, motiv pentru care, daca nu ai inca o masina de spalat sau daca vrei sa o schimbi pe cea veche, poti opta pt. aceasta masina model Whirlpool AWOC5122. Whirlpool AWOC5122

Motivele ptr. care trebuie sa acorzi atentie acestei masini sunt destul de convingatoare. Principalele avantaje sunt in primul rand ca rata bine, are numeroase functii de spalare si are un pret decent. Incarcarea masinii Whirlpool AWOC5122 se face frontal, iar capacitatea de incarcare este una standard, de 5 kg. Eficienta la spalare apare datorita vitezei de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut, dar si datorita numeroaselor programe destinate diferitelor tipuri de spalare.

Astfel, ai la dispozitie un program rapid, de doar 30 de minute, destinat momentelor in care esti grabit, un program pt. stoarcere rapida si programe speciale ptr. bumbac, lana, sintetice sau haine delicate.

Whirlpool AWOC5122 e o masina cat se poate de sigura, dispunand de cateva tehnologii moderne. Astfel, in timpul functionarii e sigura pentru cei mici si dispune de functii speciale precum Eco ball, impotriva pierderii de detergent sau sistemul de detectare spuma.

Nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste zgomotul, deoarece Whirlpool AWOC5122 e o masina destul de silentioasa. Nivelul de zgomot la spalare nu depaseste 59 de decibeli, in timp ce nivelul de zgomot la centrifugare ajunge la 75. Daca iti doresti o masina care sa consume putin, Whirlpool AWOC5122 este solutia perfecta pentru tine, deoarece face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum foarte mic. Cu dimensiuni perfecte pentru orice baie sau bucatarie si dotari care ar incanta orice gospodina, Whirlpool AWOC5122 e acea masina de spalat care poate sa completeze casa atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al utilitatii.

Specificatii tehnice pentru Whirlpool AWOC5122

Modelul AWOC5122 produs de compania Whirlpool (vezi si alte produse Whirlpool) destul de ieftin ce se remarca datorita elegantei dar si prin pretul decent. Datorita pretului foarte atragator de app. 1000 lei (vezi pret actual), acest produs de la Whirlpool reuseste usor sa fie extrem de indispensabil si sa fie necesar in orice familie. Analizand poza produsului se poate observa ca Whirlpool AWOC5122 are o incarcare frontala avand capacitatea de 5 kg de rufe fiind indeajuns pentru o familie mixta.

Numarul programelor de spalat este de peste 5 si include chiar si programul ultra rapid si cel pentru stoarcere a rufelor. Materialul cuvei este din polipropilena, iar tamburul este realizat din otel inoxidabil.© 2006 - 2015 top30.ro